placeholder

Kom i gang med Teams!

Vill du komme i gang med Teams och  lære deg de grunnleggende funksjonene? Eller er du allerede en erfaren bruker som er nysgjerrig på hvordan du kan optimere og effektivisere din kommunikasjon og ditt arbeid?

Med vår veiledning får du et godt overblikk som er nyttig for alle som bruker Teams, uansett om du har brukt Teams tidligere eller er en nybegynner.

Last ned veiledning: Kom i gang med Teams!
Fyll ut e-postadressen din nedenfor.

Guiden om Teams inneholder alt for at du skal kunne lære deg følgende:

  •  Basisen og det grunnleggende i Teams
    •  Snarveier som lar deg jobbe raskere og mer effektivt
    •  Hvordan du bruker Teams for å optimere fjernarbeid
    •  Hvor og hvordan du finner de rette applikasjonene for å skape de rette forutsetningene for et bedre samarbeid med kolleger

placeholder

Koble til et av verdens mest brukte samarbeidsverktøy

Microsoft Teams er en samarbeidsplattform for bedrifter og er med sine 75 millioner brukere en av de største aktørene på sitt marked. Alle med en Microsoft 365-lisens har tilgang til Teams. Vi anbefaler at alle som har en lisens bruker Teams som samarbeidsplattform på grunn av at det er godt integrert og fungerer bra med øvrige Microsoft-programmer.

Med Teams kan du delta på møter direkte via mobil, nettbrett eller datamaskin. Det gjør at du får større frihet til å bestemme hvor du vil arbeide og det fungerer perfekt til fjernarbeid. En av de største fordelene med Teams er at dere kan samle alle konversasjoner, møter, delte filer, arbeidsoppgaver og alt annet som har med Microsofts verktøy å gjøre, i ett og samme program.

Lær deg hvordan du kommer i gang med Teams i vår veiledning, som dessuten er helt gratis!